logo BRAND.WEB.UI.PRINT.
Noora´s Design
Media-alan multitalentti jolta saat websivut, verkkokaupat, logot, käyntikortit, mainokset, bannerit jne. Ota yhteyttä!
noorasdesign@gmail.com p. +358 044 592 4151
Seuraa & Jaa
Search:
Tarina ja arvot - verkkokaupat, facebook-markkinointi, yritysilme
Noora´s Design on pieni mainostoimisto josta saat kaikki markkinointiisi. Nettisivut, verkkokaupat, google adwords, facebook markkinointi, SEO, hakukoneoptimointi, wordpress-sivut, printtituotteet, mainokset, käyntikortit, ikkunateipit JNE!
nettisivu, websivu, verkkokauppa, käyntikortti, mainos, graafinen suunnittelu, wordpress, SEO, hakukoneoptimointi, nooras, design, printti, printtituotteet, aplikaatio, UI, UE, käyttöliittymä, käyttöliittymäsuunnittelu
16261
page,page-id-16261,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Tarina & arvot

Luova ammattilainen käytössäsi
People over Profits - Raha ei aina ratkaise

Haluamme tehdä töitä loistavien ihmisten kanssa, koska meille menestys tarkoittaa myönteisiä kokemuksia, ei lukuja viivan alla. Sen vuoksi pyrimme ympäröimään itsemme intohimoisilla ja fiksuilla ihmisillä, niin asiakkaina kuin työtovereinakin, koska heidän avullaan voimme kehittää itseämme, emmekä pelkästään tyydy lihottamaan pankkitilejämme.

Keep it Simple - Pidetään asiat yksinkertaisina - koska ne ovat.

Käytäntömme ja ratkaisumme ovat yksinkertaisia koska yksinkertaisuus = ymmärrettävä = toteutettava. Yksinkertaisuus on myös voimaa yhtä lailla designissamme kuin koodissammekin.

Quality over Quantity - Laatua, ei määrää

Keskitymme harvempiin asiakkaisiin ja projekteihin, jotta voimme antaa asiakkaillemme enemmän. Tuotamme aidosti innovatiivisia palveluita, emmekä tee massatuotantoratkaisuja

Make it Better - Tee siitä parempi

Tämä on meidän punainen lankamme, määritelty tahtotilamme kaikessa tekemisessämme; porkkana, jonka tavoittelu ohjaa päätöksentekoamme ja lopulta työmme jälkeä. Tavoite on myös henkilökohtainen; meillä kaikilla on palava halu tehdä työmme joka kerta paremmin.

Ask more questions - Kysy kysymyksiä

Me uskomme että tavanomaisten rajojen rikkominen tuottaa parempia ajatuksia ja konsepteja sekä antaa uutta suuntaa ajattelulle. Vahva uusi idea tai konsepti, joka on käynyt läpi tiukemman seulan kuin vanha kulunut ratkaisu antaa asiakkaillemme enemmän.

Never Stop Learning - Ikuista oppimista

Oppiminen edistää, mutta sitä pitää etsiä. Lukemalla blogeja, kuuntelemalla muita ammattilaisia ja harjoittelemalla. Ai niin.. ja kysymällä kysymyksiä!

Asiakkaiden terveiset

Kiitos arvokkaasta ja jatkuvasta yhteistyöstä kaikille asiakkaille!
Haluatko kysyä jotain? Haluatko tarjouksen, tai jättää terveisiä?